FAQ

Wij hebben onze veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Kun je het antwoord niet vinden of kom je er niet uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

the homezone veelgestelde vragen vloeren ondervloeren raambekleding zonwering horren shutters

Wat zijn de voordelen van PVC vloeren ten opzichte van andere vloerbedekkingen?
PVC vloeren zijn duurzaam, waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende designs die de uitstraling van hout, steen of tegels nabootsen.
Is laminaat een goede keuze voor huishoudens met huisdieren?
Laminaat is over het algemeen bestand tegen krassen en vlekken, waardoor het een goede optie is voor huishoudens met huisdieren. Zorg wel voor regelmatig onderhoud en vermijd langdurige blootstelling aan vocht.
Wat zijn de voordelen van marmoleum als vloerbedekking?
Marmoleum is een natuurlijk en duurzaam materiaal gemaakt van lijnzaadolie, houtmeel, harsen en kalksteen. Het is gemakkelijk te reinigen, heeft antibacteriële eigenschappen en is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.
Hoe kan ik het beste mijn tapijt reinigen?
Regelmatig stofzuigen en vlekken onmiddellijk behandelen met een geschikt reinigingsmiddel voor tapijt zijn de beste manieren om je tapijt schoon te houden. Voor diepgaande reiniging is professionele tapijtreiniging aan te raden.
Wat zijn de voordelen van binnenzonwering op maat?
Binnenzonwering op maat biedt maximale controle over de lichtinval en privacy, past perfect bij je interieur en kan worden aangepast aan specifieke raamafmetingen en vormen.
Wat zijn de voordelen van elektrische binnenzonwering op maat?
Elektrische binnenzonwering biedt ultiem gemak met afstandsbediening of zelfs geautomatiseerde bediening via smartphone-apps. Het biedt ook een strak en modern uiterlijk zonder koorden of trekstangen.
Hoe kan ik de juiste gordijnen kiezen voor mijn interieur?
Kies gordijnen op basis van de functie (lichtregeling, privacy), stijl (modern, klassiek) en kleur die het beste bij je interieur passen. Onze experts helpen graag bij het maken van de juiste keuze.
Wat zijn de voordelen van elektrische railsen en railroedes voor gordijnen?
Elektrische railsen en railroedes bieden ultiem gemak met afstandsbediening of geautomatiseerde bediening, waardoor je gordijnen met één druk op de knop kunt openen en sluiten. Ze zijn ook ideaal voor moeilijk bereikbare ramen.
Bieden jullie ook interieuradvies aan?
Ja, we bieden professioneel interieuradvies om je te helpen bij het kiezen van de juiste vloerbedekking, raambekleding en andere interieuraccessoires die passen bij jouw stijl, budget en behoeften. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor persoonlijk advies.
Wat zijn de garantievoorwaarden?

Dit verschilt per productgroep, en is vastgelegd in onze algemene voorwaarden.