Impressie en reviews van werk door The Homezone

Wij zijn van mening dat een huis meer is dan alleen muren en een dak; het is een weerspiegeling van wie je bent en wat je waardeert. Onze passie ligt in het creëren van woonruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en persoonlijk. Maar geloof ons niet alleen op ons woord – laat onze reviews voor zichzelf spreken. Deze geven een goede impressie van wat je zeker van ons mag verwachten, wij werken met passie!

Bij The Homezone streven we ernaar om de woonwensen van onze klanten te overtreffen, en het is hartverwarmend om te zien hoe onze inspanningen worden gewaardeerd door de mensen die we hebben geholpen. Onze klanten delen graag hun ervaringen en foto’s van de transformaties die we samen hebben bereikt in onderstaande reviews. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van passende interieurs.

Elke testimonial is niet alleen een getuigenis van ons vakmanschap, maar ook van de band die we hebben opgebouwd met onze klanten. We waarderen hun vertrouwen in ons en streven er altijd naar om die vertrouwensband te behouden door de beste persoonlijke service te bieden, vanaf het eerste interieuradvies tot de laatste puntjes op de i.

Blader door onze reviews, bekijk de foto’s die onze klanten hebben gemaakt van ons werk, en laat je inspireren door de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Bij ons gaat het niet alleen om het inrichten van een huis, maar om het creëren van een leefruimte die echt als thuis voelt.

Marbus26
Marbus26
2024-05-22
Fijne gasten, mooi werk afgeleverd en erg blij met het resultaat!
Hannie Procee
Hannie Procee
2024-04-26
Super blij met onze, elektrisch bedienbare vouwgordijnen voor in de woonkamer
Els Knuvers
Els Knuvers
2024-04-06
Super fijn geholpen door José en Oscar. Goed advies en prima gelegt. Ziet er keurig uit !
Bart Berens
Bart Berens
2024-03-24
Op zoek naar nieuwe bekleding voor de trappen en overlopen kwamen we terecht bij ‘The Homezone’ in Eemnes. Vriendelijke ontvangst en een goed en vrijblijvend advies. Na 2 weken werd alles al gelegd. We zijn er erg blij mee. Het ziet er prachtig uit. Dit adres is zeker een aanrader!!
diana van Dijen
diana van Dijen
2024-02-15
Super fijn geholpen voor bekleden van mijn trap en heel mooi geworden. Heel erg blij mee 🤩
Huub J
Huub J
2024-01-01
We zijn heel goed geholpen bij de Homezone. Deskundige adviezen en een perfecte uitvoering.
Marko Havinga
Marko Havinga
2023-10-16
Fijn contact met deze leuke zaak in Eemnes. Alles vlot geregeld, netjes afgewerkt en voor een redelijke prijs!
Cynthia Horeman-Knecht
Cynthia Horeman-Knecht
2023-10-11
Wat werden we fijn geholpen bij The homezone. Geen druk, heerlijk de tijd en een eerlijk advies. Een mooie stof uitgezocht voor de vouwgordijnen. En dezelfde stof voor een hangend gordijn. Na een korte wachttijd, werden de gordijnen vakkundig opgehangen. Alles hangt perfect. We zijn er zo blij mee. The homezone is een echte aanrader!
Jacqueline Schouten
Jacqueline Schouten
2023-10-06
Goede info, prima planning en perfect uitgevoerd. N echte aanrader!